Welcome to our online store!

Isuzu NHR NPR JMC JAC Mirrors PK9780

Katrangan singkat:

PK9780 cocok kanggo seri ISUZU NKP NHR.Produk sing digawe banget biaya-efektif lan njamin kualitas.Kita uga pengin entuk kapercayan luwih akeh kanthi ngirim pesenan sampeyan.perusahaan kita pengabdian kanggo duwe layanan customer paling apik lan produk kasedhiya kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

PK9780 cocok kanggo seri ISUZU NKP NHR.Produk sing digawe banget biaya-efektif lan njamin kualitas.Kita uga pengin entuk kapercayan luwih akeh kanthi ngirim pesenan sampeyan.perusahaan kita pengabdian kanggo duwe layanan customer paling apik lan produk kasedhiya kanggo you.In taun kepungkur, kita uga mbentuk budaya perusahaan kita, perusahaan wis mimpin dening titik cetha saka Nilai lan perusahaan vision.We dikarepake manungsa waé apik lan dawa bisnis -term.We nggawe kabeh produk kepileh lan awet kanggo kita pelanggan.kanthi luwih saka 10 taun pembangunan, kita wis dadi Supplier anjog lan grosir kabeh Truk lan suku cadang SINOTRUK HOWO, STEYR, STEYR KING, GOLDEN PRINCE etc., lan kita bisa kurban serves lengkap lan technical consultation.Due kanggo prinsip iki, akeh pelanggan dadi pelanggan setia kita ing generasi.Kita ngajak sampeyan gabung karo kulawarga.

PK NO PK9780
APLIKASI ISUZU NKP NHR seri
REF OEM 894262542

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita