Welcome to our online store!

Kaca spion kanggo Hyundai Daewoo PK9883

Katrangan singkat:

High Quality PK9883 minangka pangilon truk kanggo Hyundai 91A & Daewoo 365T. Teknologi permukaan kaca pangilon dilapisi krom, sing bisa nyegah silau lan nggawe sopir kepenak. Kita ngasilake kabeh bagean ing kaca spion truk, bagean awak truk, aksesoris truk. kanggo BENZ, kanggo Volvo, kanggo Scania, kanggo Man, kanggo DAF, kanggo Iveco, kanggo Renault.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

High Quality PK9883 minangka pangilon truk kanggo Hyundai 91A & Daewoo 365T. Teknologi permukaan kaca pangilon dilapisi krom, sing bisa nyegah silau lan nggawe sopir kepenak. Kita ngasilake kabeh bagean ing kaca spion truk, bagean awak truk, aksesoris truk. kanggo BENZ, kanggo Volvo, kanggo Scania, kanggo Manungsa, kanggo DAF, kanggo Iveco, kanggo Renault.Fokus Ing Ngembangake lan Pabrik Pangilon lan Aksesoris Otomotif.Produk Plastik Pabrik kanggo barang otomotif lan OEM / ODM.Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir. Kita duwe reputasi dhuwur, kualitas paling apik lan layanan wiwit perusahaan kita.

PK NO PK9883
APLIKASI Hyundai 91A & Daewoo 365T
REF OEM PK9883

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita