Welcome to our online store!

Mitsubishi Rosa MB094920 Cermin Mobil PK9849

Katrangan singkat:

Truck Part Side Mirror kanggo mitsubishi Rosa seri MB094920 PK9849 Rearview Mirror.Our produksi tansah dikembangaké miturut standar internasional respecting standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistics lan supply chain.Many saka mirrors wis tak E-mark lan sertifikat DOT.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Truck Part Side Mirror kanggo mitsubishi Rosa seri MB094920 PK9849 Rearview Mirror.Our produksi tansah dikembangaké miturut standar internasional respecting standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistics lan supply chain.Many saka mirrors wis tak E-mark lan sertifikat DOT. Kanthi pengalaman dodolan luwih saka 10 taun kanggo Truk lan Spare Parts wiwit didegake, khusus nyedhiyakake produk Sinotruk lan mbangun persahabatan industri sing jero karo Sinotruk. pasar donya, njupuk pendekatan win-win kanggo ngoptimalake entuk manfaat kanggo pelanggan.Kita duwe tim teknis lan pemasaran, pusat riset lan pangembangan, lan tim profesional sing inovatif lan efektif bakal kerja bareng karo para pelanggan kanggo nyetel lan ngluwihi target supaya bisa mujudake aspirasi kabeh.

PK NO PK9849
APLIKASI Mitsubishii Rosa seri
REF OEM MB094920

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita