Welcome to our online store!

Mitsubishi FUSO MK580948 Kaca Sisi Mobil PK9823

Katrangan singkat:

PK9823 cocok kanggo Mitsubishi FUSO 110PS.Fokus Ing Ngembangake Pangilon Otomatis lan produk Mirror liyane.Iku pangilon cembung sing paling populer kanggo macem-macem pangilon otomatis,kita duwe pangilon persegi lan pangilon bunder.nanging sawetara pelanggan uga tuku pangilon cembung krom lan pangilon cembung biru , digunakake kanggo kaca spion mobil kelas dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

PK9823 cocok kanggo Mitsubishi FUSO 110PS.Fokus Ing Ngembangake Pangilon Otomatis lan produk Mirror liyane.Iku pangilon cembung sing paling populer kanggo macem-macem pangilon otomatis,kita duwe pangilon persegi lan pangilon bunder.nanging sawetara pelanggan uga tuku pangilon cembung krom lan pangilon cembung biru , digunakake kanggo kaca spion mburi kendaraan kelas dhuwur. Kita minangka pemasok profesional ing China kanggo suku cadang Euro, barang utama yaiku bodyparts lan bagian mesin, merek sing duwe pengalaman diwasa yaiku Mercedez benz, Man, Volvo, Scania, Renault, Daf ,IVECO, Kita peduli babagan wektu pangiriman sing cendhak lan sistem kontrol kualitas sing serius, uga pengepakan kita minangka packing EAP standar Euro sing abot, kanggo keprigelan hubungan bisnis jangka panjang karo ati kerjasama sing tulus, kita bakal nimbang saben detail cilik kanggo saben klien saka macem-macem pasar .apik banget teka ngunjungi kita ing sembarang wektu !

PK NO PK9822
APLIKASI Mitsubishi FUSO 110PS Kab
REF OEM MK580948

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita