Welcome to our online store!

Pangilon Truk Seri Hino Volvo F110 PK9822

Katrangan singkat:

High Quality PK9822 punika pangilon truk kanggo New Hino & Volvo F110 series.We nggawe kabeh produk kepileh lan awet kanggo kita customers.Meet utawa ngluwihi specifications OE ing wangun, pas lan fungsi.Kita duwe sertifikat CE lan ISO9001: 2008 kanggo njamin kualitas produk.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

High Quality PK9822 punika pangilon truk kanggo New Hino & Volvo F110 series.We nggawe kabeh produk kepileh lan awet kanggo kita customers.Meet utawa ngluwihi specifications OE ing wangun, pas lan fungsi.Kita duwe sertifikat CE lan ISO9001: 2008 kanggo njamin kualitas produk kita. Amarga prinsip iki, akeh pelanggan dadi pelanggan sing setya kanthi turun-temurun. Ketulusan lan Kejujuran minangka prinsip lan nilai inti bisnis kita.kita gawe marem klien kita karo produk kualitas, layanan adat, desain profesional lan marketing strategies.We setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling apik, lan miturut panjaluk truk customer kanggo nyedhiyani kaca spion truk paling cukup.Kita duwe kabeh pangilon sing sampeyan butuhake. Kita ngajak sampeyan gabung karo kulawarga.Perusahaan kita kabeh karyawan sijine "integritas, semangat, pragmatis, profesional lan efisien" filosofi bisnis kanggo nuduhake produk paling dhuwur.Perusahaan mangertos lan ketemu syarat customer kanggo kaslametané saka madegé, lan terus-terusan ngiyataken Staff layanan customer kesadaran lan kualitas produk, lan usaha kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan paling kualitas.Ing layang sudagar domestik lan manca sambutan hangat iki nelpon rembugan supaya, katon nerusake kanggo bisa karo sampeyan seneng kerjasama.

PK NO PK9822
APLIKASI Seri anyar Hino&Volvo F110
REF OEM PK9822

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita