Welcome to our online store!

Pangilon Serep Truk Kanggo Nisscan UD PK9810

Katrangan singkat:

Pangilon reversing kita minangka salah sawijining bagean safety penting ing awak kendaraan.High Quality PK9810 minangka pangilon truk kanggo Hino&Isuzu FTR.SWB nduweni sistem distribusi logistik suku cadang dhewe lan sistem purchasing, sales, warehousing lan pasokan sing sampurna. Kita ngatur luwih saka 200,000 kategori produk, lan kalebu kabeh bagean saka truk China.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Pangilon reversing kita minangka salah sawijining bagean safety penting ing awak kendaraan.High Quality PK9810 minangka pangilon truk kanggo Hino&Isuzu FTR.SWB nduweni sistem distribusi logistik suku cadang dhewe lan sistem purchasing, sales, warehousing lan pasokan sing sampurna. Kita ngatur luwih saka 200,000 kategori produk, lan kalebu kabeh bagean saka truk China.Perusahaan kita wis ditunjuk minangka agen lan distributor umum Provinsi Fujian kanthi merek truk terkenal kayata "FAW", "DFAC", "Sinotruk", "Shacman", "JAC", "Hongyan", "Auman", "Foton ", lan atusan produsen komponen host sing misuwur.Perusahaan kita ndhukung tujuan kanggo macem-macem operasi bisnis.Adhedhasar operasi stabil lan tertib pasar China, kita aktif njelajah pasar jaban rangkah saiki, kanggo ngawula kabutuhan jaban rangkah bagean truk, kanggo nyedhiyani liyane profesional, safety lan luwih efisien layanan siji-mandeg saka China bagean truk kanggo pelanggan manca.

PK NO PK9810
APLIKASI Hino&Isuzu FTR
REF OEM PK9810

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita