Welcome to our online store!

Cermin Mobil Bus Kanggo Mitsubishi Fuso PK9592

Katrangan singkat:

PK9592 cocok kanggo Hino dutro,Toyota lan akeh universal.Teknologi lumahing kaca pangilon dilapisi krom, sing bisa nyegah silau lan nggawe driver aran nyaman.100% Brand anyar lan kualitas dhuwur.Pemasok kita kudu qualified ISO9001. yaiku TS16949 produsen qualified.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

PK9592 cocok kanggo Hino dutro,Toyota lan akeh universal.Teknologi lumahing kaca pangilon dilapisi krom, sing bisa nyegah silau lan nggawe driver aran nyaman.100% Brand anyar lan kualitas dhuwur.Pemasok kita kudu qualified ISO9001. sing TS16949 qualified Produsèn.Polesan kanggo menehi bayangan luwih / visibilitas.Ideal kanggo driver nggunakake.Convex pasuryan kanggo ndeleng luwih akeh nambah keamanan.We duwe sertifikat CE lan ISO9001:2008 kanggo njamin kualitas produk kita.Produk karo dhuwur kualitas, prices competitive, layanan tulus wis menangaké pujian saka kedhaftar, banget populer ing pasar.Tujuan perusahaan iku kanggo nyedhiyani produk banget lan lengkap, ngijini sampeyan kanggo tuku kinerja siji kanggo produk, nyimpen biaya barang, nyimpen sing luwih terkenal wektu!Perusahaan lan sawetara pabrik domestik lan manca kanggo netepake hubungan long-term lan stabil kerjasama kanggo mesthekake kualitas sumber terjangkau stabil.Produk kita diekspor menyang Rusia, Republik Ceko, Turki, Jerman lan negara-negara Eropa Timur liyane, uga Asia Tenggara, negara-negara Afrika.

PK NO PK9592
APLIKASI Hino dutro, Toyota lan akeh universal
REF OEM PK9592

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita