Welcome to our online store!

Cermin Mobil Truk Kanggo Truk Universal Mitsubishi PK9590

Katrangan singkat:

Truck Side Mirror PK9590 kita cocok kanggo Hino.Mirror teknologi lumahing kaca punika Chrome dilapisi, kang èfèktif bisa nyegah glare lan nggawe driver aran nyaman.We nyuplai China bagean truk 200.000 kategori salah siji asli utawa OEM bagean.Sampeyan bisa njaluk "FAW", "DFAC", "Sinotruk", "Shacman", "JAC", "Hongyan", "Auman", "Foton" spare parts ngisor rega pasar.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Truck Side Mirror PK9590 kita cocok kanggo Hino.Mirror teknologi lumahing kaca punika Chrome dilapisi, kang èfèktif bisa nyegah glare lan nggawe driver aran nyaman.We nyuplai China bagean truk 200.000 kategori salah siji asli utawa OEM bagean.Sampeyan bisa njaluk "FAW", "DFAC", "Sinotruk", "Shacman", "JAC", "Hongyan", "Auman", "Foton" spare parts ngisor rega pasar."Layanan tuku siji-toko": Kutipan--Persiapan--Pengiriman.Kanthi pengalaman 10+ taun, kita Mahir ing proses manajemen bisnis bagean .Kanthi sistem bagean Sinotruk, kita bisa entuk informasi sing tepat miturut nomer sasis lan papan jeneng perakitan, tingkat akurat tekan 95%.

PK NO PK9590
APLIKASI Hino
REF OEM PK9590

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita