Welcome to our online store!

Kaca spion mobil kanggo Toyota Hiace PK9506

Katrangan singkat:

Rear View Mirror PK9506 cocok kanggo komuter TOYOTA HIACE. Sertifikat produk kita duwe EMARK, ISO9001, TS16949, SGS, SASO, SERTIFIKAT EMBASSY, SERTIFIKAT ASLI. departemen bagean, duwe kemampuan produksi lan distribusi sing kuwat.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Rear View Mirror PK9506 cocok kanggo komuter TOYOTA HIACE. Sertifikat produk kita duwe EMARK, ISO9001, TS16949, SGS, SASO, SERTIFIKAT EMBASSY, SERTIFIKAT ASLI. departemen bagean, duwe kemampuan produksi lan distribusi sing kuwat.Kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan sajrone 2-7 dina.Kita tansah nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah, lan ngutamakake kapentingan para pelanggan.Lan Kita Bisa Nyediakake Spare Parts Kanggo Akeh Merek, Kayata SINOTRUK, BEIBEN, FAW, FOTON, IVECO, SHACMAN, SHANTUI, CIMC, DONGFENG lan liya-liyane. packing EAP standar Euro abot, kanggo hubungan bisnis long term badhan karo ati tulus kerjasama kita, kita bakal nimbang saben rinci cilik siji kanggo saben klien saka pasar beda .highly tampi teka kita ing sembarang wektu!

PK NO PK9506
APLIKASI TOYOTA HIACE Commuter
REF OEM PK9506

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita