Welcome to our online store!

Truk Rampung Mirror Kanggo Volvo FH PK9483

Katrangan singkat:

Njaba Mirror OEM 3980933 3980931 3980951 3980953 20707269 PK9483 cocok kanggo VOLVO FH12.Produk dibagi dening listrik lan manual.We fokus ing mirrors riset lan ngembangaken, liwati sistem manajemen kualitas ISO9001 lan ing.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Njaba Mirror OEM 3980933 3980931 3980951 3980953 20707269 PK9483 cocok kanggo VOLVO FH12.Produk dibagi dening listrik lan manual.We fokus ing mirrors riset lan ngembangaken, liwati sistem manajemen kualitas ISO9001 lan ing.Ing sawetoro wektu, kita uga ngliwati Emark lan DOT kanthi sukses. Kita ngekspor produk Sinotruk menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, kayata Iran, Sudan, Pakistan, Mesir, Aljazair, Rusia, Turkmenistan, Angora, Peru, Turki, Thailand, Vietnam , Indonesia, Korea Utara, Malaysia, Filipina, lsp.

PK NO PK9483
APLIKASI VOLVO FH12
REF OEM 3980933 3980931 3980951 3980953 20707269

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita