Welcome to our online store!

Majelis Mirror Truk Kanggo Mercedes MP4 PK9440

Katrangan singkat:

European Tractor Body Parts pangilon truk PK9440 cocok kanggo Mercedes-Benz Actros MP4.Competitive price.Our pabrik fokus ing Truck Mirror riset lan ngembangaken, liwati sistem manajemen kualitas ISO9001 lan ing.Ing sawetoro wektu, kita uga lulus Emark lan DOT kasil.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

European Tractor Body Parts pangilon truk PK9440 cocok kanggo Mercedes-Benz Actros MP4.Competitive price.Our pabrik fokus ing Truck Mirror riset lan ngembangaken, liwati sistem manajemen kualitas ISO9001 lan ing.Ing sawetoro wektu, kita uga lulus Emark lan DOT kasil.Kita minangka produsen profesional suku cadang mobil, desain pesawat, pangembangan, manufaktur minangka produsen profesional. Kita fokus ing macem-macem cermin truk, macem-macem macem-macem, rega sing cukup lan pangiriman ing wektu.Produk kita wis diekspor menyang Eropa wiwit taun 2003, lan saiki uga diekspor utamane menyang Amerika, Amerika Selatan, Timur Tengah, lan Asia Tenggara.Layanan profesional kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun. Jangkoan global kanggo aplikasi ekspor.

PK NO PK9440
APLIKASI Mercedes-Benz Actros MP4
REF OEM 9608103516

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita