Welcome to our online store!

Truk Side Mirror Kanggo MB Actros MP3 PK9438

Katrangan singkat:

Pangilon reversing kita minangka salah sawijining bagean safety penting saka awak kendaraan.PK9438 cocok kanggo seri MP3 aktor Mercedes Benz.Iki digunakake kanggo mirsani kondisi dalan konco kendaraan lan sopir kanggo mirsani kabeh awak kendaraan sak proses nyopir. Kaca spion kita minangka bahan anyar.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Pangilon reversing kita minangka salah sawijining bagean safety penting saka awak kendaraan.PK9438 cocok kanggo seri MP3 aktor Mercedes Benz.Iki digunakake kanggo mirsani kondisi dalan konco kendaraan lan sopir kanggo mirsani kabeh awak kendaraan sak proses nyopir. Kaca spion kita minangka bahan anyar.Supplier kita kudu ISO9001 qualified.Most wong sing TS16949 qualified manufacturers.The lensa wis Applied peralatan panas mlengkung majeng internasional lan peralatan nutupi vakum kaca.Sistem desain telung dimensi modern lan alat mesin CNC kanthi otomatis digunakake ing manufaktur produk. Paling produk kita diekspor menyang negara manca lan nikmati pasar sing apik kanggo kualitas dhuwur, rega sing kompetitif lan layanan sing apik.Iku bakal dadi penggalihipun dhumateng kita kanggo Quote u rega paling sarujuk lan kurban u layanan paling apik.Produk kita sing digunakake dikenali lan dipercaya dening kedhaftar lan bisa ketemu terus-terusan ganti kabutuhan ekonomi lan sosial.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan gesang. hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!

PK NO PK9438
APLIKASI Seri MP3 aktor Mercedes Benz
REF OEM 9438110307

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita