Welcome to our online store!

Pangilon Listrik Kanggo Truk Iveco Stralis PK9583

Katrangan singkat:

PK9583 cocok kanggo truk IVECO (Electric defrosting).Kita mesthi milih sawetara pabrik sing bisa dipercaya kanggo ngasilake kaca spion truk, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO / 9001 / TS16949. Pabrik kita duwe peralatan produksi kaca spion truk profesional lan jalur perakitan, uga peralatan inspeksi perakitan pangilon truk majeng.Pasar utama kita yaiku Eropa lan Amerika.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

PK9583 cocok kanggo truk IVECO (Electric defrosting).Kita mesthi milih sawetara pabrik sing bisa dipercaya kanggo ngasilake kaca spion truk, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO / 9001 / TS16949. Pabrik kita duwe peralatan produksi kaca spion truk profesional lan jalur perakitan, uga peralatan inspeksi perakitan pangilon truk majeng.Pasar utama kita yaiku Eropa lan Amerika. We masang wigati kanggo Staff lan kualitas Staff." "Teknologi canggih, desain canggih, pangiriman pas wektune, kerjasama reputasi" minangka prinsip kita. Kita ora bakal ngganti ngupayakake kualitas sing luwih apik lan pangembangan luwih lanjut. Staf perusahaan kita bisa nyedhiyakake truk sing nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi rega paling apik. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing ngekspor cermin truk. Kita ora mung duwe sertifikat lan lisensi ekspor cermin truk lan uga manajemen kualitas sing ketat, saluran pangiriman barang sing cepet lan trep, pemeriksaan ketat babagan kualitas lan jumlah produk, pengepakan profesional, profesional lan barang loading dipercaya, pangiriman ing wektu lan prices competitive.
Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggedhekake pasar ing negara sampeyan!

PK NO PK9470
APLIKASI truk IVECO
REF OEM 5801334614 504369910 504150526

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita