Welcome to our online store!

Pemanasan Listrik Emark Njaba Mirror Kanggo Volvo FH PK9470

Katrangan singkat:

Pangilon truk PK9470 kita nduweni kualitas kelas siji lan katon apik. Iku cocok kanggo seri VOLVO FH. Akeh pangilon wis entuk sertifikat E-mark lan DOT.Perusahaan kita duwe akeh persediaan lan pengalaman industri profesional kanggo bagean pangilon mobil penumpang.Perusahaan kita minangka produsen cermin truk profesional, kanthi peralatan uji lengkap lan tenaga teknis sing kuwat.


Detail Produk

Tag produk

*Deskripsi Produk

Pangilon truk PK9470 kita nduweni kualitas kelas siji lan katon apik. Iku cocok kanggo seri VOLVO FH. Akeh pangilon wis entuk sertifikat E-mark lan DOT.Perusahaan kita duwe akeh persediaan lan pengalaman industri profesional kanggo bagean pangilon mobil penumpang.Perusahaan kita minangka produsen cermin truk profesional, kanthi peralatan uji lengkap lan tenaga teknis sing kuwat.Kanthi macem-macem jinis, kualitas apik, rega cukup lan gaya modis, produk kita digunakake ing pangilon pembalikan truk.Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna, lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing ganti.Minangka asil saka produk kualitas dhuwur lan layanan customer pinunjul, kita wis gained jaringan dodolan global sik njongko: Asia Kidul-Wétan, Mid Asia, Eropah, Amérika Kidul lan Africa.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo nelpon lan nulis. kanggo ngrembug bisnis lan nggawe brilliance bebarengan.

PK NO PK9470
APLIKASI VOLVO FH seri
REF OEM 21765474 82356797 82943538 82943948

* Video

* Napa Pilih Kita

* Liwat kita, sampeyan bisa nemokake kabeh suku cadang truk sing sampeyan butuhake
* We ngirim kabeh pesenan pas wektune.
* Kita ngekspor bagean kita ing saindenging jagad.
* Kabeh pesenan dikempalken resik lan ati-ati
* Parts Quality karo Service Profesional ing Prices Competitive
* Spesialis SWB ing lapangan Truck&Bus lan adhedhasar kualitas.
* Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
* Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
* Kualitas pisanan, reputasi sing paling dhuwur, layanan kualitas paling apik lan, pelanggan puas

* Layanan Kita

Tujuan pisanan kita yaiku kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan lan menehi produk sing berkualitas kanthi rega sing paling kompetitif.
Kanggo produksi kita mesthi dikembangake miturut standar internasional babagan standar kualitas nanging uga ngoptimalake logistik lan rantai pasokan.
Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

* Packaging lan Transportasi

Kemasan

Packaging.Enerally paling profesional kita, tas gelembung pisanan, paket karo karton.kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Packing1

Transportasi

Transportasi truk gedhe menyang pelabuhan
Kerjasama transportasi internasional
Miturut kurir, kaya DHL, UPS, FEDEX etc.It lawang kanggo lawang, biasane 3-7 dina kerja kanggo teka.
Miturut udhara menyang port udhara, biasane 7-12 dina kerja teka.
Miturut segara menyang pelabuhan segara, biasane 25-40 dina kerja kanggo teka.

Packing1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita