Welcome to our online store!

Babagan awake dhewe

XTDL CO.

Misi Perusahaan:
Nguber kualitas sampurna lan nggawe merek internasional
Revitalisasi bagean mobil siji lan ngawula siji sabuk, siji dalan

EnterpriseVision:
Integrasi rantai industri pangilon truk
Mbangun basis industri kelas donya

Nilai Perusahaan:
Wong sing berorientasi, giat, gotong royong lan menang menang
Mungkasi sampah lan ngupayakake kaunggulan

Tampilan Talent Enterprise:
Nduweni kemampuan lan integritas politik
dandan terus-terusan

Profil Perusahaan Kita

XTDL diadegake ing taun 2020. Pengalaman meh 10 taun ing manufaktur pangilon truk.Saka pembangunan, produksi kanggo dodolan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg layanan, wis tim banget kanggo ngewangi pelanggan ing pembangunan lan produksi.
Produk kita nutupi kabeh negara liwat jaringan adol gedhe lan gawe marem para pelanggan kanthi sampurna sawise layanan dodolan. Kita ngembangake lan nambah produk anyar saben setengah taun.Produk kita utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Amerika Selatan, Rusia lan negara-negara Eropa.Produk kita diekspor menyang negara manca lan nikmati pasar sing janjeni kanggo kualitas dhuwur, rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Kanggo spare parts, kabeh asli karo sertifikat OEM, njamin kualitas lan uga sawise dodolan layanan.Iku bakal dadi kesenengan kita kanggo Quote u rega paling sarujuk lan kurban u layanan paling apik.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Budaya Kita

Nilai perusahaan kita yaiku kejujuran, ketekunan, pragmatisme, rasa syukur lan altruisme.Kanggo nggayuh tujuan kasebut, kita wis netepake kontrol kualitas, pengawasan, manajemen sing paling apik lan sistem pasokan sing apik.kanggo njamin kualitas produk kita, kabeh pabrik kita joint venture lan co-operate karo gawé suku cadang mobil strictly kanggo ISO9001/QS9000, TS16949 sertifikasi kualitas.
Perusahaan kita tansah netepi filosofi bisnis "berorientasi kualitas, kepatuhan iman sing apik", nggunakake semangat inovatif kanggo entuk perhatian lan kerjasama liyane saka kanca-kanca. reputasi ing market.We fokus ing rega cukup lan pangiriman ing wektu.

Pasar Utama

Sales-market2

Amérika Kidul 25,00%
Amerika Utara 20,00%
Timur Tengah 20,00%
Saiki klien kita saka luwih saka 30 negara sing dipercaya Produk SWB kang, ing Afrika, Asia, Amerika Selatan, Eropah, Amerika Utara lan Timur Tengah etc.

Wong Kita

Kita pitados bilih karyawan ora mung aset paling penting saka perusahaan, nanging uga pondasi paling dhasar saka perusahaan.

XTDL penting banget kanggo nggawe karya sing nyenengake kanggo karyawan lan nyedhiyakake ruang pangembangan sing wiyar ing lingkungan kerja sing sregep, ilmiah, semangat lan mbukak. temen maujud.Komunikasi lan pelatihan minangka unsur dhasar budaya manajemen kita.Kanthi mengkono, kita percaya yen wong bisa lan bakal nggawe keputusan sing bener lan nindakake tugas sing apik. Kita ngupayakake nyukupi kabutuhan karyawan liwat dialog lan umpan balik sing diatur babagan kinerja individu nalika nyukupi syarat bisnis ing mangsa ngarep.Kita nyedhiyakake kesempatan pangembangan kanggo karyawan lan ngarepake tanggung jawab kanggo pangembangan pribadine.Latihan lan pangembangan sing tepat penting kanggo sukses jangka panjang perusahaan lan karyawan. Kita ngupayakake nyedhiyakake macem-macem kesempatan kerja sing fleksibel sing cocog karo kabutuhan individu, lan kita yakin nggawe keseimbangan antarane karya lan urip pribadi.Perusahaan ngerti manawa kahanan kerja sing dikarepake beda-beda gumantung karo tahapan urip lan cita-cita pribadi.
Kita nyengkuyung para karyawan supaya proaktif, kreatif, lan nantang kanthi konstruktif babagan cara kerja, amarga rasa penasaran lan wani bisa menehi inspirasi kanggo nemokake cara kerja anyar.
XTDL tansah ngupaya wutah umum organisasi lan karyawan, nyedhiyakake lingkungan kerja sing apik, akeh kesempatan pangembangan karir, latihan sing sugih lan kesempatan ijol-ijolan internasional.
Liwat penilaian pasca lan panyiapan indikator kinerja kanggo saben karyawan, Shanghai West Bridge Inc. Co., Ltd. menehi karyawan tanggung jawab sing jelas lan syarat sing jelas, nyengkuyung karyawan kanggo ngatasi alangan kanthi profesionalisme, ngrampungake misi masing-masing, optimistis lan giat. , wani tanggung jawab, lan nggayuh pangembangan karir liwat sinau lan praktik sing terus-terusan.
XTDL nyengkuyung kerjasama antarane departemen lan karyawan adhedhasar misi terpadu lan kepercayaan penuh, mbangun kaluwihan perusahaan kanthi kaluwihan tim, nyengkuyung enggo bareng informasi ing antarane karyawan, nggawe hubungan kerja sing apik, lan ngakoni kontribusi wong liya kanggo karya kasebut.

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2